ΚΟΛΙΟΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

    Υλικά :

    1 κιλό κολιοί
    5 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ψηλά φετάκια
    1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
    4 φύλλα δάφνης

    ¼ φλιτζανιού λάδι
    1 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ
    Αλάτι, πιπέρι
    Ντομάτες κομμένες ροδέλες

    Εκτέλεση :

    Καθαρίζουμε, πλένουμε και  αλατίζουμε τα ψάρια. Τα απλώνουμε σε ταψί. Τσιγαρίζουμε σε λάδι  και ρίχνουμε τον  ντοματοπολτέ διαλυμένο σε λίγο νερό, τον μαϊντανό, τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι. Όταν πάρει μία καλή βράση η σάλτσα την απλώνουμε πάνω στα ψάρια. Από πάνω βάζουμε αραιά τις φέτες της ντομάτας τις οποίες αλατίζουμε ελαφρά. Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο  για 40 έως 50 λεπτά.

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.